Referenties

15 medewerkers. 3 systemen. Machtige klanten. Hieronder vind je een actuele weergave van enkele cases.

"Affilips has built an excellent reputation as a manufacturer of copper-, aluminium-, nickel-, zinc- and lead-based master alloys."
"Amival is een beschutte werkplaats. Ze oefenen activiteiten uit in diverse sectoren waaronder: healthcare, voeding en de grafishe industrie."
"Aperam is de op vijf na grootste roestvaststaalproducent ter wereld."
"Arcomet, een van de grootste verhuurders van snelmontagekranen en torenkranen in de wereld"
"Ateliers de la Meuse zijn gespecialiseerd zowel op het vlak van algemene mechanische constructies als van ketelbouw"
"Autogrill is een Italiaanse keten van onder andere wegrestaurants en restaurants op treinstations."
"In AZ Alma zijn ongeveer 1290 personeelsleden en circa 120 artsen werkzaam. Met deze tewerkstellingsgraad is AZ Alma de grootste werkgever in de regio."
"Az Damiaan Oostende is een toekomstgericht algemeen ziekenhuis. Onze baseline is 'Dicht bij het leven'."
"AZ Groeninge is een supraregionaal ziekenhuis in de Belgische stad Kortrijk."
"Een algemeen openbaar ziekenhuis en stelt meer dan 1.000 artsen en personeelsleden te werk"
"AZ Nikolaas (fusie AZ Waasland en AZ Maria Middelares) telt 810 bedden. Het ziekenhuis heeft 5 campussen in het Waasland."
"Met 1268 medewerkers, 438 erkende bedden, 130 miljoen euro omzet en een missie waarin klinische performantie, financiële continuïteit en publieke waardering centraal staan, is az Sint-Blasius een bedrijf als (g)een ander."

Nu al overtuigd? Tuurlijk. Vraag een gratis demo aan en test het meteen.

De kans dat we je teleurstellen is nihil. Tot straks?

"AZ Sint-Lucas is een modern en sociaal ziekenhuis in hartje Gent, verspreid over twee campussen."
"Vanop onze drie campussen (Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem) bieden we een warme, patiëntvriendelijke zorg en bouwen we volop aan een technologisch sterk uitgerust nieuwbouwziekenhuis in Knokke-Heist"
"Bisnode is een toonaangevend Europees bedrijf gespecialiseerd in data en analytics"
"Wanneer je beroep doet op het CAW, zijn er verschillende vormen van hulp mogelijk. Simpelweg 'tussen de mensen zijn' in een inloopcentrum, of informatie en advies geven. Maar ook langere begeleidingstrajecten, opvang of crisishulp wanneer de nood hoog is."
"Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW) Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking. Voor elke burger, maar met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving."
"Cepa is de private werkgeversorganisatie van de goederenbehandelaars van de haven van Antwerpen, en hun havenarbeiders."
"Certimed is een objectieve partner voor medische controles voor organisaties en hun werknemers"
"Orthopedagogisch centrum."
"Het is onze missie om mensen te verbinden, openbare en particuliere infrastructuren en voorzieningen aan te leggen, de leefomgeving te verbeteren en het milieu te beschermen."
"Compass is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt."
"Cordeel is gespecialiseerd in de industriebouw, kantoorbouw, utiliteitsbouw, civiele bouw en commercieel vastgoed."
"De Persgroep heeft een passie voor mensen. Elke dag opnieuw krijgen ambitieuze redacteurs, researchers, salesmensen, ICT’ers en marketeers hier de kans om mee te bouwen aan onze sterke merken."
"Opgericht in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot, is Delta Light vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting."
"Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan duizend medewerkers."
"Ontdek de Geschiedenis, Producten en Technologie die ons in staat hebben gesteld uit te groeien tot het meest betrouwbare batterijmerk ter wereld."
"De Groep EIFFAGE, één van de Europese leiders in de bouwsector wordt in de Benelux vertegenwoordigd door 3.500 medewerkers."
"ENGEMA is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken (3kV, 25kV), in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en de aanleg van industrieterreinen."
"aast haar specialisatie in openbare verlichting en in de aanleg van ingegraven netwerken, is ETEC actief in de elektriciteitssector, de sector van het water, de gassector en de telecomsector."
"Vind hier de verzekering die u nodig hebt. Online offerte en contractaanvraag."
"Evapco Inc. is an employee owned manufacturing company with global resources and solutions for worldwide heat transfer applications"
"Facil is a global full-service provider of fastening solutions and C-parts."
"Zedelgem is een plaats en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. De gemeente ligt tussen Brugge en Torhout en telt ruim 22.000 inwoners. Zedelgem bestaat uit de deelgemeenten Aartrijke, Loppem, Veldegem en Zedelgem"
"The Getronics family is an ICT Services group consisting of the Getronics and Connectis brands and is owned by the AURELIUS Group, a holding company headquartered in Munich, Germany."
"Grada International is a reliable partner and expert supplier of smart solutions in the field of air distribution, air control and air comfort."
"Het Regionaal Ziekenhuis H. Hart Leuven is een middelgroot ziekenhuis (287 bedden) met een brede activiteit in het centrum van de stad."
"Hertel is een internationale speler in industriële oplossingen voor bedrijven"
"Husqvarna AB is een Zweeds bedrijf, met hoofdzetel in Stockholm, en is 's werelds grootste producent van tuinmachines en gereedschappen."
"Develops and manufactures integrated PEM fuel cell systems"
"IBA staat in voor de ontwikkeling van oplossingen voor de behandeling van kanker."
"Voor preventie en welzijn op maat kan u rekenen op Groep IDEWE. Vanuit 9 regionale kantoren én met meer dan 750 gekwalificeerde medewerkers ondersteunt Groep IDEWE ruim 35.000 werkgevers en 650.000 werknemers bij het opzetten van een gezonde en veilige "
"Het Jan Yperman Ziekenhuis is met haar meer dan 1200 medewerkers, 110 artsen en 530 bedden modern, jong en dynamisch. Een ziekenhuis waar de patiënt centraal staat en waar zeer veel aandacht aan kwalitatief hoogstaande geneeskunde besteed wordt."
"JLG is a leading manufacturer of lift equipment for uses in all industrie"
"Wolters Kluwer biedt professionals in tal van sectoren gespecialiseerde informatie en technologische oplossingen aan. Informatie, software en trainingen die onze klanten helpen beslissingen te maken in hun dagelijkse praktijk en die hen toelaten hun werk "
"Lambrechts trailers is gespecialiseerd in de constructie van bulktanks, opleggers en ook gekend als constructeur van zeer wendbare cahssis voor diverse opbouw."
"Louis Stevens & Co werd opgericht in 1951 als specialist in elektrotechnische installaties."
"Macq ontwikkelt en maakt elektronische en computergestuurde oplossingen binnen de sectoren van energie, industrie, bouw en het verkeersbeheer "
"MBG is reeds lange tijd een gevestigde waarde in de bouwwereld. "
"Mediahuis is het nieuwe bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt."
"De grootste Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk waar veiligheid en gezondheid centraal staat."
"Als autobouwer legt Mercedes-Benz de lat bijzonder hoog. We willen personenwagens en bedrijfsvoertuigen maken die tot de verbeelding spreken en harten sneller doen slaan, elke rit opnieuw. "
"Jarenlange ervaring in private label ontbijtgranen en B2B-oplossingen voor de voedingsindustrie | Vooraanstaande Europese speler | Brede waaier aan klanten uit meer dan 60 landen"
"Oerlikon offers innovative industrial solutions for the sectors automotive, aviation, energy, tooling, apparels & industrial textiles "
"Pami is één van de grootste fabrikanten van kantoormeubelen in België"
"Het Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge vzw (PCGS) is een social profit organisatie die op 01/01/2012 is ontstaan uit de fusie van PC Sleidinge en Sint-Jan de Deo te Gent. "
"Het Havenbedrijf ondersteunt de activiteiten in de Antwerpse haven. Verder beheert het de infrastructuur en gronden, leidt het schepen door veilige waters en zorgt het wereldwijd voor naamsbekendheid van de Antwerpse haven. "
"PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde."
"Het Psychiatrisch Ziekenhuis Heilig Hart behoort tot de vzw Gezondheidszorg 'Bermhertigheid Jesu' en is partner in 'Accolade', het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg regio Ieper - Diksmuide."
"Regal Beloit Corporation is a leading manufacturer of electric motors, electrical motion controls, power generation and power transmission products "
"Remacom, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in Beervelde uit het Gentse, behoort sinds 2012 tot de Groep CFE"
"Op zoek naar een professionele partij voor CNC-automatisering? RoboJob biedt gebruiksvriendelijke oplossingen voor het automatisch beladen en ontladen van CNC-draai- en freesmachines. Maak kennis met onze oplossingen."
"Sarens is a worldwide leader in crane rental services and heavy lifting & special transport projects."
"Savic, een wereldwijde fabrikant op het gebied van hoogwaardige kunststofproducten, kooien en hygiëneproducten voor de dierenverzorgingsmarkt."
"Groep van 1.600 medewerkers, gevestigd in 27 kantoren te België, begeleidt starters, zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen in elke fase van hun leven."
"Sioen Industries is een gediversifieerde beursgenoteerde groep met een uitgebreid portfolio activiteiten en producten: spinnen, weven en coaten, confectie van technische kledij, productie van fijnchemicaliën en verwerking van technisch textiel."
"Smals is een gemeenschappelijke ICT-organisatie van Belgische overheidsdiensten in de sociale zekerheid"
"Sogeti is een expert n technologie en testing"
"Somati systems is een internationale speler op vlak van brandbeveiliging en security systemen"
"Soudal N.V. is een vooraanstaand fabrikant van silicone, lijm, PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout."
"Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen."
"Als Vlaamse Openbare instelling biedt het UZ Gent een innovatieve werkomgeving: hightech, een levendige academische werking met aandacht voor onderwijs, onderzoek en ontwikkeling. Maar ook met aandacht voor jouw ambities."
"VAB is de grootste Vlaamse mobiliteitsclub die voor meer dan 380.000 leden zekerheid, bescherming en levenscomfort nastreeft."
"De specialist in de bouwsector voor totaaloplossingen op maat van de klant"
"Viabuild is een Belgische top 3 speler gespecialiseerd in complexe en grote infrastructuurwerken, dit zowel in wegenbouw, riolerings- en afbraakwerken, rioolrenovatie als in de burgerlijke bouwkunde."
"Villeroy & Boch maken zowel sanitair als muurtegels en huishoudartikelen."
"De Katholieke Hogeschool VIVES telt ongeveer 13.000 studenten, een 35-tal professionele bacheloropleidingen en ongeveer 1.300 medewerkers in de diverse domeinen van de hogeschool, gaande van onderwijzend personeel, onderzoekers en dienstverleners tot admi"
"Vulkoprin is een vooraanstaand fabrikant met zijn hoogwaardige kwaliteit van wielen,rollen, banden en technische stukken."
"Vynova werd opgericht op 1 juli 2015 als een spin-off van enkele bedrijven van INEOS ChlorVinyls, en werd onderdeel van de ICIG-groep."
"Patiënten verplegen in hun eigen vertrouwde omgeving, daar waar ze zich het best voelen, daar is het hen om te doen."
"Witzenmann is de Europese marktleider met het meest uitgebreide programma flexibele metalen elementen, compensatoren, metalen slangen en metalen balgen"
"Het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid en het Centrum voor Onderzoek in Diergeneeskunde en Agrochemie zijn de wetenschappelijke referenties voor de volksgezondheid."